Door en voor mensen met een visuele beperking en hun omgeving
Of and for visual impaired people and their social environment

SkiŽn bij Snowworld in Zoetermeer

Wederom organiseert de NVSV (Nederlandse Visueel-gehandicapten Ski Vereniging) een kennismakingsdag. Deze kennismakingsdag is bedoeld voor zowel kinderen als volwassenen die blind of slechtziend zijn. Zij kunnen op deze activiteit kennis maken met het skiŽn. De dag vindt plaats op zaterdag 16 april 2011 bij Snowworld in Zoetermeer.

 

Er zal gelegenheid zijn om ongeveer een uur op de indoor skibanen van Snowworld te skiŽn. De visueel gehandicapten krijgen ťťn-op-ťťn privť les. Goedziende familieleden die mee komen, kunnen vrij skiŽn.

 

De kosten voor deze activiteiten zijn als volgt:

  • Voor visueel gehandicapten : € 25,00 baantoegang, materiaalhuur en privť skiles (een skileraar/NVSV-begeleider voor elke deelnemer)
  • Voor ziende familieleden : € 17,50  voor baantoegang en materiaalhuur. Hierbij geldt dat er geen skilessen worden gegeven voor de goedzienden, dus goede ski-ervaring is vereist!

 

N.b.: de normale prijzen voor privťlessen en vrij skiŽn zijn aanzienlijk hoger. Wij kunnen deze aantrekkelijke prijzen bieden door een financiŽle bijdrage van de Johan Cruyff Foundation (www.cruyff-foundation.nl) ťn SnowWorld Zoetermeer (http://zoetermeer.snowworld.com). Bovendien zetten diverse NVSV-begeleiders zich vrijwillig in.

 

De koffie, thee, drankjes, lunch, etc. is op eigen gelegenheid. Lunchen kan door een lunchpakket mee te nemen of ter plaatse de lunch te kopen.

 

Iedereen die wil deelnemen kan zich opgeven bij het secretariaat van de NVSV via:

e-mail:             secretariaat@nvsv.nl

Telefoon:        06-2421 79 61

 

Daarbij s.v.p. opgeven :

  • naam familie of individuele deelnemers
  • aantal en leeftijden visueel gehandicapten voor skiŽn
  • aantal en leeftijden goedzienden voor het vrij skiŽn
  • aantal begeleidende/deelnemende ouders
  • eerdere ski-ervaring (liefst zo concreet mogelijk aangeven)
  • wel of niet ophalen bij station Zoetermeer (lijn Utrecht-Den Haag)
  • provincie/woonplaats (zo kan er rekening worden gehouden met de reistijden zodat belangstellenden die verder weg wonen niet vroeg worden ingedeeld)

Opgeven s.v.p. vůůr 4 april 2011 !

Gedurende de dag zal er tevens voorlichting worden gegeven over het wintersporten door blinden en slechtzienden, de wintersportreizen van de NVSV en zal er gelegenheid zijn om de ervaringen te vernemen van deelnemers aan de NVSV-wintersportreizen in het afgelopen seizoen 2010-2011.

 

Met vriendelijke groeten,

 

Het bestuur van de NVSV