Door en voor mensen met een visuele beperking en hun omgeving
Of and for visual impaired people and their social environment

Blinde voorzitter Mi ta stimabo verzamelt miniatuur auto s
 
Komende woensdag 9 februari zal Gregory Dunkers, voorzitter van Mi ta stimabo, organisatie van en voor visueel gehandicapten en omgeving te zien zijn in Man bijt Hond. Gregory verzameld al vele jaren miniatuur auto s , en auto rijden is zijn hobby het liefst een grote snelle Ferrari.
IN 2007 is hij op uitnodiging van het Ferrari museum komen kijken,in Merano , ItaliŽ, hij mocht daar alle modellen aanraken en wist precies welk type en welk model het was en welk bouwjaar de auto was, de wens van zijn leven, ging in vervulling.
Ook later werd gregory uitnodigt om in diverse magazines zijn fascinatie voor de kleine modellen uit te leggen, hij weet van elk klein autootje precies bouw jaar en alle noodzakelijke gegevens, geef h em een auto in zijn handen en hij verteld je welke het is en hoe oud.
Komende woensdag is hij dus weer te zien, bij het NCRV programma man bijt hond,  we zijn erg blij met zo een populaire voorzitter die zich belangeloos in zet voor de doelgroep. meer info www.mitastimabo.nl