Door en voor mensen met een visuele beperking en hun omgeving
Of and for visual impaired people and their social environment
Fire-Squid heeft Publieksprijs 2011 gewonnen

Het is gelukt!!!!
 
De Fire-Squid heeft tijdens de uitreiking van de Accenture Innovation Awards 2011 op 10 november jl. de Publieksprijs gewonnen. Accenture reikt ieder jaar Innovation Awards uit aan de meest innovatieve producten en diensten. Dit jaar was er een record aantal van 1250 inschrijvingen. De Fire-Squid wist in de categorie Consumer Products dankzij veel mensen uit kringen van de CG-Raad de meeste publieksstemmen via internet te behalen. Zonder hen was dit nooit gelukt. Bedankt voor het stemmen!
 
Bijna vijf jaar geleden kwam ik als lid van de Fortunegroep op een idee voor een nieuwe handbrandblusser, die ook gemakkelijk gebruikt zou kunnen worden door mensen met een beperking. Dit was het begin van een lange weg langs veel onverwachte en soms moeilijke obstakels. Na bijna vijf jaar ploeteren én avontuur komt het moment nabij waarop de blusser onder de naam Fire-Squid op de markt komt.
 
De Fire-Squid is een handbrandblusapparaat dat met één hand bediend kan worden, automatisch een spreek-luisterverbinding tot stand brengt met hulpdiensten en tegelijkertijd de locatie doorgeeft.
 
Klik Hier voor het persbericht
 
Nog meer weten? www.rvariumproducts.com of volg ons op twitter @Fire_Squid.