Door en voor mensen met een visuele beperking en hun omgeving
Of and for visual impaired people and their social environment
*Afdelingsprijs administratie voor Laura van der Lip *.

De afdeling administratie heeft het afgelopen jaar een gedaante verwisseling ondergaan. Van een praktijklokaal naar een sectorplein geeft overlast en kost ook van de leerlingen extra energie. Veel respect hebben wij voor alle leerlingen van de vierde klas die ondanks deze hindernis zijn geslaagd.

De leerlinge die de afdelingsprijs gewonnen heeft wist een oase van rust te creŽren waarin zij en ook haar omgeving geconcentreerd kon werken. Ze blonk uit in vastberadenheid om te slagen en deed extra werk om een stapje verder te komen. Maar bovenal was ze altijd vrolijk en goed gemutst. Op haar stageplaats, bij de gemeente Dongen, heeft ze een prima indruk achtergelaten en heeft ze de school op een voortreffelijke wijze vertegenwoordigd.

Ondanks dat de Rooi Panne de uitdaging met jouw niet aan wilden gaan ben je inmiddels aangenomen op het ROC in Eindhoven. Je bent de weg ingeslagen van het toerisme. Wij wensen je heel veel succes met je loopbaan en willen je tot slot feliciteren en uitnodigen om de afdelingsprijs in ontvangst te nemen. Je bent Cum laude geslaagd ook daarmee feliciteren wij jouw en weten dat je met jouw doorzettings vermogen ver zult komen.

Namens de afdeling administratie Hanze College Oosterhout  Nbr.
 H.v.d.Bosch